Kookboek Koken vanuit het hart

 

Food must never be just fuel,

every single mouthfull

must be deliciously good!

 

Ik ben al jarenlang een enthousiaste amateurkok. In de loop der jaren heb ik vele boeken volgeschreven met recepten die ik bedacht en uitgeprobeerd heb. Het werd nu tijd voor een echt kookboek met mijn recepten erin, zodat ook anderen er plezier van kunnen hebben. Ik houd van koken volgens de KISS methode: keep it simple but sexy. Niet te moeilijk, niet te haute cuisine. Iedereen moet het kunnen maken, zonder onvindbare ingredienten en apparatuur. 

Ik word blij van mensen die bij mij aan tafel zitten, lekker eten en dan meer opscheppen dan ze eigenlijk zouden willen doen. Het mooiste compliment dat kreeg ik voor mijn kookkunsten, waren vrienden die hun bord aflikten, nadat ze voor de tweede keer dessert hadden opgeschept.

Bij ieder recept heb ik een persoonlijke tekst of tip erbij geschreven. Het boek kent inmiddels een derde druk, dus er is veel meer interesse dan ik van te voren had gedacht. Het boek is in A4 formaat en heeft een handige ringband, kosten zijn normaalgesproken 39,95 euro inclusief verzendkosten. Maar omdat dit een mooi cadeau is voor in deze tijd waarin veel mensen weer hun liefhebberij oppakken, bijvoorbeeld koken, kost het boek nu slechts 30 euro (inclusief verzendkosten).

Hierboven bij de tabbladen zie je een paar foto's van mijn recepten, dan krijg je een idee van hoe het kookboek eruit ziet. Als je het boek wilt bestellen, voor jezelf of om cadeau te geven, neem dan contact met mij op.

Brasserie Hofvlietvilla uit Zwolle (www.hofvlietvilla.nl) heeft mijn recepten op hun menukaart gezet, met een verwijzing naar mijn kookboek en website. De chefkok van de brasserie was enthousiast over mijn vegetarische recepten en daaruit is dit idee ontstaan. Ik ben trots! Kijk bij de hoofdgerechten op de menukaart:

https://hofvlietvilla.nl/wp-content/uploads/2019/05/Dinerkaart-2-2019-met-footer-1.pdf

Hieronder in de link een foto van chefkok Harold Schutmaat, met mijn recept dat door hem die avond voor het eerst geserveerd werd: 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1260054290713570&set=p.1260054290713570&type=3&theater

Veel kookplezier!

 

Kristi Goutbeek

06 - 52 34 66 20

sunniva12@hotmail.com