Al van jongs af aan ben ik in de keuken te vinden. Vroeger als klein meisje samen met mormor, mijn Noorse oma, om koekjes te bakken. Op iets oudere leeftijd kreeg ik de keuze van mijn ouders (omdat er toch ook wat klusjes gedaan moesten worden thuis...) of helpen in de volkstuin of eten koken. Dat laatste vond ik veel leuker, maar ik had nog niet veel ervaring en dus aten we in het begin vooral pannenkoeken als ik eten had klaar gemaakt.

Mijn vader was fotograaf en van hem heb ik de passie voor fotograferen meegekregen, net als mijn broer Atle en mijn zusje Ingeborg. Alledrie zijn we in dit vak terecht gekomen: Atle beroepsmatig en de twee zussen als hobby. Ik ben trots op wat zij vastleggen met de camera en hoe de foto's bewerkt worden.   

https://www.facebook.com/goutbeekas/?ref=bookmarks

 

Na mijn studie Personeel en Organisatie ben ik gaan werken bij diverse bedrijven als HRM adviseur en dat doe ik nog steeds. Daarnaast heb ik continu tijd gemaakt om mijn hersenen op een andere manier te prikkelen door creatief bezig te zijn op verschillende manieren.

Op een gegeven moment heb ik mezelf het doel gesteld om binnen een jaar een kookboek te schrijven en te fotograferen. Soms was ik 's morgens om 7.00 uur al in de keuken te vinden; bezig met nieuwe ideeën uitproberen. Inmiddels is een derde druk van mijn boek verschenen, er is dus meer belangstelling voor dan ik dacht. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met mij op of kijk onder het tabblad Kookboek.

Voor het fotografen van wenskaarten kan ik mijn passie overal inzetten; op een mooie herfstdag, tijdens de vakantie of tijdens een feestje. Inmiddels zijn er honderden foto's gebruikt voor kaarten voor het goede doel Suva Nawa, een old age home in Namibië. 

Al met al kan ik op heel veel manieren mijn passies uitoefenen en er ook anderen blij mee maken!