Ondernemers

Voor ondernemers maak ik foto's die ze kunnen plaatsen op social media en voor reclamedoeleinden. Juist goede en aansprekende foto's zorgen ervoor dat de klanten interesse krijgen in de producten van de ondernemer;  een aantrekkelijke foto zegt meer dan 1000 woorden.

De serie hieronder laat een aantal foto's zien die ik heb gemaakt voor een ondernemer in lifestyle for men en dames die een brocantewinkel hebben.

Ik maak ook portretfoto's voor ondernemers voor op hun site/visitekaartje. Ik doe dat in een ontspannen sfeer, al of niet op locatie.

Solange Boasman heeft portretten laten maken voor op haar zakelijke website, maar ook een aantal van mijn natuurfoto's gebruikt om haar site vorm te gevehttp://solangecoaching.nl/. Daarnaast heeft Solange een e-book geschreven waar foto's van mij in gebruikt zijn  https://gallery.mailchimp.com/31ff9b8d0813b5d03eb7cff88/files/E_book_Solange_Coaching_2015.pdf.

Neem contact met mij op als je ondernemer bent en wilt bespreken wat de mogelijkheden zijn. We overleggen dat wat de opties zijn en wat ik kan toevoegen aan jouw onderneming.

Deel deze pagina